47 Ιδέες για φύτευση παχύφυτων με σεμινάρια | Ιδέες για χυμώδεις κήπους

47 Ιδέες για φύτευση παχύφυτων με σεμινάρια |  Ιδέες για χυμώδεις κήπους

Δείτε αυτά τα highlights. Ιδέες για φύτευση παχύφυτωνΣίγουρα θα το βρείτε ενδιαφέρον. Το καλύτερο μέρος είναι ότι έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους για μερικά σπουδαία εκπαιδευτικά έννοια.

Τα παχύφυτα είναι η τέλεια επιλογή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Είναι εύκολο να συντηρηθούν και είναι κατάλληλα για να εμπλακείτε σε πολλά έργα DIY για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σας. Υπάρχουν επίσης πολλά είδη παχύφυτων. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε και όμορφους συνδυασμούς.

Για να καλλιεργήσετε παχύφυτα με επιτυχία Πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες Να έχετε πάντα ένα χώμα γλάστρας που να στραγγίζει καλά. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά χυμώδεις ιδέες κήπου Οι κηπουροί λαμβάνουν ελάχιστη ή καθόλου αποστράγγιση. Σε μια τέτοια περίπτωση Να ποτίζουμε συχνά τα φυτά. και αφήστε το να στεγνώσει λίγο. Μην ποτίζετε πολύ.Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε διαφανές δοχείο. Φροντίστε να καλύψετε τις ρίζες με βρύα ή χαλίκι. Επειδή το φως μπορεί να είναι επιβλαβές για τις ρίζες.

Δείτε αυτό το έξυπνο μίνι σχέδιο εσωτερικού κήπου με παχύφυτα και φυτά. εδώ

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων

Δημιουργήστε όμορφη μουσική με υφή, πειραματισμό και εμπειρία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντες συνδυασμούς με παχύφυτα. Τα χυμώδη φυτά καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια του εδάφους με πυκνό φύλλωμα: τα χυμώδη φύλλα έχουν διαφορετικά χρώματα, σχήματα και σχέδια, ώστε να μπορούν να αναμειχθούν όμορφα μεταξύ τους.

Συνδυάστε παχύφυτα και βότσαλα για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείτε να τοποθετήσετε αληθινά βότσαλα ή γυάλινα βότσαλα.

1. Μινιατούρα παχύφυτου κήπου σε γυάλινο μπολ

Παχύφυτα - γυαλί κήπου - μικρά φύκια
Τα παχύφυτα αναμειγνύονται καλά και δημιουργούν υπέροχα κεντρικά και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. σκεφτείτε έναν γάμο Τα μεγέθη των δοχείων μπορεί να διαφέρουν πολύ. Αυτό οδηγεί σε όλα τα είδη των εφέ. Δοκιμάστε μπολ, γλάστρες, κούπες ή ποτήρια για τον όμορφο κήπο σας.

Δεν θα υπάρχει αποστράγγιση στον κήπο με τα χυμώδη μπολ σας. Προσοχή λοιπόν στο πότισμα. πότισμα περιοδικά και να στεγνώσει αρκετά το χώμα.

Δείτε το πλήρες σεμινάριο για την κηπουρική με χυμώδη μπολ εδώ.

2. Σελιδοδείκτης DIY Succulent

σαρκώδες βιβλίο

Ενθαρρύνετε τα αγαπημένα σας αναγνώσματα με αυτόν τον εύκολο στην κατασκευή μινιατούρα κήπου. Τα παχύφυτα καλλιεργούνται εύκολα. Φυτευμένο σε ένα διάφανο βάζο γεμάτο με όμορφα βράχια ποταμού. Προσθέτουν λίγο πράσινο στο ράφι. Δείτε πώς να φτιάξετε το δικό σας.

3. Παχύφυτα σε DIY κρεμαστές γλάστρες

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων (12)Δημιουργήστε αυτό το εύκολο κρεμαστό παχύφυτο με ένα πιάτο ή ρηχή γλάστρα, παχύφυτα, κλωστή και κεριά.Για να το κάνετε αυτό, φυτέψτε ένα δίσκο με τρύπες στα πλάγια για να κρεμάσετε παχύφυτα (ή τρύπες) Κρεμάστε το πιάτο με τη βοήθεια κλωστή. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά και να τα κάψετε τη νύχτα για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Προσέξτε να μην το κρεμάσετε σε μέρος που φυσάει.

4. Ζουμερό πράσινο τοίχους με παλιά κάδρα

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων (11)

Τα ζωντανά πλαίσια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σηκώσετε τα φυτά από το έδαφος και να αναπτυχθούν κατακόρυφα. Σας βοηθούν να αναδείξετε το δέντρο σας ως ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο έργο τέχνης. Με τον ίδιο τρόπο εμφανίζετε το σπίτι σας σε ένα πλαίσιο. Για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς να το κάνετε. Παρακαλώ διάβασε αυτό

5. Στεφάνι Πόρτας DIY Succulent

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων (15)

Ένα στεφάνι πόρτας είναι μια υπέροχη ιδέα για να φυτέψετε παχύφυτα. Μπορείτε να το προσαρτήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Το να καλωσορίζετε επισκέπτες στο σπίτι σας είναι υπέροχο.

Ένα βήμα προς βήμα μάθημα DIY μπορείτε να βρείτε εδώ.

6. Ένας μικρός κήπος διακοσμημένος με παχύφυτα

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων (25)

Τα παχύφυτα μπορούν να ενσωματωθούν φυσικά σε βραχόκηπους ή μίνι κήπους. Ακολουθήστε αυτή την ιδέα για να φτιάξετε κάτι όμορφο. μικρός χυμώδης κήπος Είναι επίσης χαμηλή συντήρηση.

Φροντίστε να διαβάσετε την ανάρτησή μας σχετικά με τα πιο εύκολα φυτά εσωτερικού χώρου για να αναπτυχθούν.

7. Διακοσμητικό χαλίκι για χυμώδεις γλάστρες

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων (7)

Αυτή η υπέροχη ιδέα είναι τέλεια για τον κήπο, το μπαλκόνι ή οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο.Διαλέξτε μια μεγάλη γλάστρα και φυτέψτε ένα ψηλό παχύφυτο. Φυτέψτε μικρά παχύφυτα γύρω από το δέντρο και διακοσμήστε με βότσαλα.

8. Φυτό κρέατος σε κλουβί πουλιών

παχύφυτα κλουβί πουλιών

Αυτό είναι ένα δροσερό. Ιδέες για φύτευση παχύφυτων Στη λίστα μας, τα παχύφυτα καλλιεργούνται εύκολα και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να τα καλλιεργήσει με επιτυχία. Φυτέψτε ένα κλουβί πουλιών για να ομορφύνετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό.

9. DIY μινιατούρα terrarium

ενυδρείο χωρίς ψάρια

Ενυδρείο χωρίς ψάρια ή νερό Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό έργο. Δημιουργήστε ένα DIY χυμώδες τοπίο χρησιμοποιώντας παχύφυτα σε διάφορα σχήματα και υφές.

Το πλήρες σεμινάριο είναι διαθέσιμο εδώ.

10. Πέτρινοι τοίχοι διακοσμημένοι με παχύφυτα

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων (10)

Τα παχύφυτα μπορούν να φυτευτούν οπουδήποτε. Δείτε την παραπάνω φωτογραφία για παχύφυτα που αναπτύσσονται σε τοίχο βράχου. Εμπνευστείτε από αυτή την ιδέα και σκεφτείτε πιο δημιουργικές ιδέες φύτευσης παχύφυτων.

τότε κάνε

Ιδέες για φύτευση παχύφυτων με διδασκαλία

Σχολιάστε