29 Τρελά δημιουργικές ιδέες φυτευτών DIY από οικιακά είδη

29 Τρελά δημιουργικές ιδέες φυτευτών DIY από οικιακά είδη

Δείτε αυτούς τους 29 τρελούς. τη δημιουργικότητα του κηπουρού Μπορείτε να κάνετε DIY ασκήσεις από είδη σπιτιού.

Το σπίτι και ο κήπος σας είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με τη δημιουργικότητα ακολουθώντας μία από αυτές τις ιδέες. Θα είστε σε θέση να προσθέσετε λάμψη κάνοντας κάτι μοναδικό.

Δείτε αυτές τις εύκολες DIY αμυχές φυτευτών. εδώ

Δημιουργικές ιδέες κηπουρικής από είδη σπιτιού

1. Εργοστάσιο πολυελαίων

Έχετε έναν παλιό πολυέλαιο; Μη φύγετε, δημιουργήστε όμορφους κήπους και ξαναχτίστε τους φυτεύοντας φυτά υπόγεια. Δείτε το σεμινάριο DIY Showoff.

2. Μπουντουάρ

ντυμένος κηπουρός

Εάν έχετε ένα παλιό κομμό, χρησιμοποιήστε το, καλλιεργήστε φυτά σε αυτό. μια όμορφη ιδέα Δείτε το βήμα προς βήμα σεμινάριο στο Εκλεκτικά vintage.com

Διαβάστε περισσότερα: Τα πιο συνηθισμένα είδη σπιτιού στον κήπο σας.

3. Φυτά κλουβιών πουλιών

κλουβί πουλιών 5

Η προσθήκη φυτών σε γλάστρες στον κήπο σας είναι μια καλή ιδέα. Τα αμπέλια μπορούν να καλλιεργηθούν στο Μάτι ελκυστικά αν τοποθετηθούν μπροστά από το σπίτι ή στο μπαλκόνι.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να φυτέψετε ένα κλουβί

4. Wheelbarrow Factory

αχλαδιά (2)

Το καλύτερο πράγμα για τα φυτά αχλαδιάς είναι ότι είναι κινητά. Μπορείτε να μετακινηθείτε όταν ο καιρός είναι κακός ή για να δώσετε στα φυτά σας περισσότερο φως.

5. Σουρωτήρι ζαρντινιέρης

Φίλτρο διαιτησίας

Καλή ιδέα. Δημιουργήστε δροσερά κρεμαστά φυτά χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες γιατί οι τρύπες είναι ήδη εκεί. Διαβάστε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε πώς να το κάνετε.

6. Πριονιστήριο

κόπτων δέντρα διά ξυλείαν

Ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε κορμούς είναι να φτιάξετε γλάστρες. Δείτε περισσότερες ιδέες για μπλέντερ για κούτσουρα δέντρων.

Διαβάστε περισσότερα: 10 ιδέες ξυλουργικής

7. Εργοστάσιο ελαστικών

φυτευτής ελαστικών

Είναι μια παλιά αλλά προσεγμένη ιδέα. Εάν έχετε παλιά ελαστικά να ζωγραφίζει και να φυτεύει δέντρα Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με τα ελαστικά;

8. Εργοστάσιο καρεκλών

Καρέκλα φυτευτή (9)

Φτιάξτε μια καρέκλα από μια παλιά ή αχρησιμοποίητη καρέκλα του σπιτιού σας. Οι ξύλινες καρέκλες είναι ιδανικές για αυτό.

9. Μωσαϊκό Εργοστάσιο

μωσαϊκό γλάστρα

Εργοστάσιο ψηφιδωτών.Είναι πολύ απλό Σπάστε το πλακάκι με ένα σφυρί και κολλήστε τα θραύσματα στην κατσαρόλα. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες σεμινάριο για την ψυχαγωγία.

10. Ένας φυτευτής τακτοποιεί παπούτσια.

ο διαιτητής οργανώνει τα παπούτσια

Μεγάλη ιδέα εξοικονόμησης χώρου. Οργανώστε τα παπούτσια και φυτέψτε μέσα τους φυτά. Αυτό θα χρησιμοποιήσει τον κατακόρυφο χώρο σας. Υπάρχει ένα πλήρες σεμινάριο για Διδασκόμενοι

11. Toy Truck Factory

τρακτέρ παιχνιδιών

Ένα φορτηγό παιχνίδι ή ένα αυτοκίνητο κήπου είναι μια εθιστική ιδέα. Μπορείτε να καλλιεργήσετε παχύφυτα. Μπορεί να εκτεθεί σε έναν μικρό κήπο ή σαλόνι

12. Αυτοποτιζόμενος διαιτητής κανάτας γάλακτος

Ο Paul Kudam είναι ο κριτής.

Φτιάξτε το δικό σας φυτό ποτίσματος από μια κανάτα γάλακτος. Μπορείτε να δείτε το σεμινάριο εδώ.

13. Εργοστάσιο κρεμαστών ελαστικών

εργοστάσιο κρεμαστών ελαστικών

Οι κρεμαστές ζαρντινιέρες ελαστικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε κάθετο χώρο και να ανακυκλώσετε παλιά ελαστικά. Μπορείτε να δείτε πώς να το κάνετε σε αυτό το σεμινάριο.

14. Twining Tea Can Planters

12 ζαρντινιέρες από κοινά υλικά
Πίστωση εικόνας: Διαμερίσματα Θεραπεία

Εάν έχετε παλιά κουτάκια τσαγιού και τενεκέδες, χρησιμοποιήστε τα για να καλλιεργήσετε φυτά. Τα βότανα και τα παχύφυτα είναι ιδανικά για κηπουρούς.

15. Εργοστάσιο πλαστικών μπουκαλιών

Φωτογραφία: ContainerGardening.wordpress.com Καθηγητής Δρ. Willem van Gothem
Φωτογραφία: ContainerGardening.wordpress.com Καθηγητής Δρ. Willem van Gothem

Τα ασφαλή για φυτά πλαστικά μπουκάλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλλιεργήσετε φυτά. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε αυτά. είναι φτηνά

Διαβάστε περισσότερα: Ιδέες για κάθετη κηπουρική με πλαστικά μπουκάλια

16. Φυτέψτε γλάστρεςΖαρντινιέρες 13 από κοινά υλικά

Ζωγραφίστε κουτάκια και κουτάκια που συνήθως πετάτε. Χρησιμοποιήστε το για να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας. ανάμεσά τους υπάρχουν φυτά όμορφα ετήσια λουλούδια ή παχύφυτο μεγαλώστε ό,τι θέλετε

17. Υποδηματοποιός

ζαρντινιέρες για μπότες

Αν θέλετε να κάνετε κάτι μοναδικό να φτιάξει ένα εργοστάσιο υποδημάτων Βρείτε παλιά παπούτσια που δεν χρησιμοποιούνται πλέον. Ανοίξτε τρύπες στα πέλματα για να στραγγίξετε το νερό. και φύτεψε δέντρα χαμηλής συντήρησης σε αυτό.

18. Σακούλα Planter

σακούλα φυτευτή

Οι αχρησιμοποίητες τσάντες και τα πορτοφόλια μετατρέπονται σε όμορφες πήλινες θήκες. Τα περισσότερα από αυτά έχουν τρύπες. Έτσι δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. απλά προσθέστε χώμα φυτέψτε πολύχρωμα δέντρα Αυτό είναι.

19. Βολβοποιός

15 ζαρντινιέρες από κοινά υλικά

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε παλιούς λαμπτήρες και να δώσετε στα παιδιά σας ένα οπτικό μάθημα για την καλλιέργεια φυτών. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε.

20. Περιστρεφόμενο φυτό

ποδηλάτης

Βάψτε το παλιό σας ποδήλατο για να ταιριάζει με το στυλ του κήπου σας. Ή αφήστε το να σκουριάσει και τοποθετήστε πάνω του ένα φυτό σε γλάστρα. Το ποδήλατο θα γίνει το επίκεντρο του κήπου σας.

21. Διαιτητής Ροκ Ρίβερ

φυτευτής βράχου ποταμού

Δημιουργήστε αυτούς τους όμορφους βραχόκηπους με ποτάμι για τον κήπο σας. Αυτά τα φυτά είναι εύκολο να γίνουν και πολύ διασκεδαστικά. Μπορείτε να βρείτε ένα σεμινάριο εδώ.

22. Κηπουρός μπάσκετ

κηπουρός μπάσκετ

Football Gardener 2

Προσθέστε σπορ στον κήπο σας. Αν έχεις παλιό μπάσκετ ή ποδόσφαιρο Κόβουμε από πάνω και γεμίζουμε με χώμα. Εάν η μπάλα ποδοσφαίρου έχει ουροδόχο κύστη, αφαιρέστε την.Επίσης, φροντίστε να κάνετε μερικές μικρές τρύπες στο κάτω μέρος για αποστράγγιση.

23. Εργοστάσιο τουαλέτας

Τρελό-τουαλέτα-μπλοκάρισμα

Περίεργη ιδέα Παλιό μπάνιο Μην φύγεις. Φτιάξτε κάτι εξωτικό και φτιάξτε ένα φυτό από αυτό. Αυτό είναι ένα σεμινάριο.

24. Αγροτική Γραβάτα

Φυτό βαφής DIYΝιώστε τον εαυτό σας και όλα είναι δυνατά Χρησιμοποιήστε το Νέκταρ για να καλλιεργήσετε φυτά. Μπορείτε να φυτέψετε παχύφυτα εκεί και να τα κρεμάσετε στο σαλόνι σας. Μάθετε πώς να φτιάξετε μια DIY γλάστρα φυτών εδώ.

Ιδέες εργοστασίων ηλεκτρονικών αποβλήτων

25. Εργοστάσιο Ξυπνητήρι

διαιτητής ξυπνητήρι

Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται για αρχάριους κηπουρούς. Σκεφτείτε να φτιάξετε έναν μοναδικό στο είδος του απορριμματοσυλλέκτη μιας χρήσης. Είναι παρόμοιο με την ιδέα της εγκατάστασης ξυπνητηριού παραπάνω. Μάθετε πώς να το κάνετε εδώ.

26. Antique Radio Factory

εργοστάσιο ραδιοφώνων αντίκες

Όχι, οι δάσκαλοί μας δεν είναι τρελοί. Μπορείτε σίγουρα να φτιάξετε ένα εργοστάσιο DIY από ένα παλιό vintage ραδιόφωνο. Autostraddle.com Υπάρχει ένα άρθρο βήμα προς βήμα για αυτό.

27. Floppy Planter

φυτευτής δισκέτας

Μπορείτε να αποκτήσετε δισκέτες παντού δωρεάν ή για αγορά. Χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε δημιουργικούς κήπους για το σπίτι και τον κήπο σας. Βρείτε έναν πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα στο Brit.Co.

28. Εργοστάσιο πληκτρολογίων

εργοστάσιο πληκτρολογίων

Έχετε ένα παλιό πληκτρολόγιο; δημιουργήστε αυτό το υπέροχο φυτό

29. Εργοστάσιο οθονών CRT

ιδέα των φυτών

Είσαι τεχνικός; Γιατί να μην επιδείξετε την τεχνογνωσία σας στην καλλιέργεια καλλιεργειών σε οθόνες Fossil CRT; Διδασκόμενοι

τότε κάνε

Δείτε 29 δημιουργικές ιδέες για γλάστρες για φυτά που μπορείτε να φτιάξετε από είδη οικιακής χρήσης με τα μαθήματα DIY τους.

Σχολιάστε