25 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιά

25 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιά

σκέφτομαι για Τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιάΝα πάω στο δωμάτιό τους; Αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι εύκολο στη φροντίδα, μη τοξικά και το καθένα έχει μια μοναδική εμφάνιση που αρέσει στα παιδιά.

Υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται για φυτά εσωτερικού χώρου. Αλλά όταν επιλέγετε φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιά Η επιλογή είναι ακόμα πιο σημαντική. Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα όταν επιλέγετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου είναι να μην είναι δηλητηριώδες και αγκαθωτό. λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση αυξημένη ζήτηση Για παράδειγμα, τα ευαίσθητα φυτά μπορούν να απλώσουν τα φύλλα τους όταν αγγίζονται.

1. Φυτό φιδιού

Δεν θα βρείτε εναλλακτικές λύσεις όταν πρόκειται για φιλικά φυτά εσωτερικού χώρου. Δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα και μπορεί να ζήσει χωρίς νερό για μεγάλα χρονικά διαστήματα.Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, σε αντίθεση με άλλα φυτά εσωτερικού χώρου, αυτό το φυτό καθαρίζει τον αέρα. Δείτε τα οφέλη του εδώ!

2. Gerbera Gemsoni

Τα παιδιά αγαπούν αυτό το φυτό για τα μεγάλα όμορφα λουλούδια του. Κάντε την κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας πιο φωτεινή και πιο πολύχρωμη ενσωματώνοντας μια ποικιλία από πολύχρωμα λουλούδια. Η μόνη προϋπόθεση για να ανθίσουν οι μαργαρίτες ζέρμπερες σε εσωτερικούς χώρους είναι το φως του ήλιου. Εάν το δωμάτιο του παιδιού σας έχει παράθυρα που αφήνουν λίγο ηλιακό φως βάλε το εκεί

Διαβάστε περισσότερα: Gerbera Daisy Care & Growing Guide

3. Χριστουγεννιάτικος Κάκτος

Οι κάκτοι των Χριστουγέννων πολλαπλασιάζονται εύκολα, επιτρέποντας στα παιδιά να μάθουν την τέχνη του πολλαπλασιασμού τους. Η καλλιέργεια νέων φυτών από μοσχεύματα σίγουρα θα τους εκπλήξει. ανθίζουν κατά την περίοδο των διακοπών Αυτό το καθιστά ιδανικό φυτό για το χειμώνα.

4. Αφρικανική Βιολέτα

Ιθαγενής στην Αφρική Αναπτύσσονται καλά στη σκιά.Το λεβάντα, το μπλε, το ροζ, το κόκκινο και το λευκό είναι κοινά χρώματα λουλουδιών. Ένα από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για τα παιδιά είναι να τα διατηρείτε σε ένα σημείο που δέχεται πλήρες ηλιακό φως όλη την ημέρα. Θα πρέπει να είναι στον πρωινό ήλιο για μερικές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα: Προσκαλέστε τα παιδιά να ασχοληθούν με την κηπουρική.

5. Φτέρη της Βοστώνης

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι φτέρες είναι τοξικές για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τις φτέρες της Βοστώνης και τις φτέρες με το σπαθί ή τις φτέρες Maidenhair. Εδώ είναι μερικά ακόμα Είναι μια κλασική προσθήκη σε κάθε εσωτερικό χώρο. Δείτε τις καλύτερες φτέρες που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους.

6. Εργοστάσιο ΖΖ

Τα φυτά ZZ είναι ενδιαφέροντα φυτά εσωτερικού χώρου. Αναπτύσσεται καλά σε πλήρη ηλιακή ακτινοβολία και δεν απαιτεί πολλή συντήρηση. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το μικρό σας – δεν θα πεθάνει, έχει χαμηλές ανάγκες άρδευσης και σπάνια επηρεάζεται από επιθέσεις εντόμων. ένας πράγματα που πρέπει να θυμάστε zz Ελαφρώς τοξική κατάποση καθώς περιέχει οξαλικό ασβέστιο. Είναι καλύτερα να μην το φυτέψετε στα δωμάτια μικρών παιδιών ή να τα ειδοποιήσετε.

7. Φυτό αράχνη

Λόγω του περίεργου ονόματος και της μικροσκοπικής αράχνης που κρέμεται από το μητρικό φυτό. Το φυτό αράχνη θα ενδιαφέρει τα μικρά σας. Αυτό το φυτό είναι χαμηλής συντήρησης. Επομένως, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη για την υγεία εδώ. Και το καλύτερο είναι ότι είναι απολύτως ασφαλές και μη τοξικό.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να φροντίσετε τα φυτά αράχνης

8. Lucky Bamboo

Τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιά

Ένα από τα πιο εύκολα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορεί να μεγαλώσει ακόμα και ένα παιδί. Μπορεί να αναπτυχθεί μόνο στο νερό. που σίγουρα θα εκπλήξει τα παιδιά. Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο με νερό και τοποθετήστε ένα τυχερό φυτό μπαμπού σε αυτό. Θυμηθείτε ότι το νερό πρέπει να καλύπτει τις ρίζες. Είναι ένα από τα φυτά θετικής ενέργειας σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι. Και τέτοια φυτά μπορείτε να βρείτε εδώ.

9. Άνθη Kalanchoe

Η Kalanchoe είναι ένα από τα καλύτερα ανθοφόρα φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορεί να καμαρώσει οποιοδήποτε δωμάτιο με φωτεινά λουλούδια – η μόνη απαίτησή του είναι το φως του ήλιου. Εάν έχετε παράθυρα που βλέπουν νότια ή δυτικά Τα παράθυρα θα ανθίσουν πολύ.

Ρεκόρ: Το φυτό δεν είναι τοξικό για τον άνθρωπο. Αλλά είναι ήπιο έως μέτρια τοξικό για τα κατοικίδια ζώα και τα ζώα.

10. Γιασεμί

Αυτό το δημοφιλές φυτό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τα αρωματικά λουλούδια. Έρευνες δείχνουν ότι το να μυρίζεις το άρωμα του γιασεμιού που σε περιβάλλει έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Βοηθά στη συγκέντρωση, στη βελτίωση της διάθεσης και στη βελτίωση της μνήμης. στην καλλιέργεια γιασεμιού σε εσωτερικούς χώρους Χρειάζεστε μια τοποθεσία που να δέχεται τουλάχιστον μερικές ώρες απευθείας ηλιακό φως.

11. Αεροσταθμοί

Τα αερόφυτα δεν χρειάζονται έδαφος για να αναπτυχθούν. Είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν και θα συναρπάσουν τα παιδιά σας με την ανάπτυξη των φυτών. Τοποθετήστε το όπου υπάρχει καλή κυκλοφορία αέρα. Αποφύγετε την αποθήκευση σε μέρος με κρύο αέρα και αεραγωγούς. Μάθετε πώς να φροντίζετε τα αερόφυτα εδώ.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να θεραπεύσετε ένα φυτό αέρα που πεθαίνει

12. Φυτό νεφρίτη

Αντοχή στις ασθένειες και μακροζωία Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, αυτό το φυτό παράγει λουλούδια. Τα οβάλ φύλλα και η εμφάνιση που μοιάζει με μπονσάι δίνουν στο δέντρο του νεφρίτη την ελκυστική του εμφάνιση. Αυτό το καθιστά ιδανικό φυτό για μπονσάι. Δείτε τη λίστα μας με τα καλύτερα φυτά και δέντρα για μπονσάι.

Ρεκόρ: Το φυτό νεφρίτη είναι ελαφρώς δηλητηριώδες και η κατάποση μπορεί να προκαλέσει ήπια στομαχική διαταραχή.

13. Κρίνος της Ειρήνης

Αν το να είσαι βιολογικό φυτό δεν αρκεί Το εργοστάσιο αφαιρεί επίσης πτητικές οργανικές ενώσεις όπως φορμαλδεΰδη, τολουόλιο και ξυλόλιο από τον αέρα. Είναι στη λίστα με τα βότανα της NASA και είναι επίσης καλό για ύπνο. Ο κύριος λόγος που το κρίνο της ειρήνης είναι διάσημο είναι τα μεγάλα λευκά του πέταλα.

14. Παλάμη αλογοουρά

Τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδικά δωμάτια

Ένα άλλο ασυνήθιστο όνομα για αυτό το χυμώδες φυτό είναι το πόδι του ελέφαντα – αυτό οφείλεται στην εμφάνισή του.Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία και αναπτύσσεται καλά στον ήλιο. και κανένα σοβαρό πρόβλημα παρασίτων Όλα αυτά τα στοιχεία το καθιστούν ιδανικό φυτό σε γλάστρα για παιδικό δωμάτιο.

15. Bromeliad

Είναι ένα μακρόβιο φυτό που φέρνει την αίσθηση των ηλιόλουστων τροπικών περιοχών στο σπίτι σας. λόγω των όμορφων και ζωηρών φύλλων Πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να είναι μια μονάδα υψηλής συντήρησης. που απέχει πολύ από την αλήθεια

16. Καουτσούκ δέντρο

Τα παιδιά μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με τα μάτια, τη μύτη, το λαιμό και το αναπνευστικό όταν εκτίθενται στη φορμαλδεΰδη. και μπορεί να εξαλειφθεί με καουτσούκ Είναι ένα υπέροχο μεγάλο φυτό σε γλάστρα και είναι ιδανικό για γραφεία στο σπίτι και σαλόνια. Μάθετε για τα φυτά που μειώνουν τη φορμαλδεΰδη εδώ.

Ρεκόρ: Ο χυμός του καουτσούκ είναι ελαφρώς τοξικός.

17. Δράκαινα

Πολλές ποικιλίες dracaena είναι δημοφιλή καλλωπιστικά φυτά λόγω της χαμηλής συντήρησης και του μεγάλου μεγέθους τους.Η Dracaena Marginata, γνωστή και ως δέντρο του Δράκαινα, είναι ένα από αυτά τα είδη. Αυτό είναι μέρος της μελέτης της NASA για δημοφιλή φυτά, επειδή βοηθούν στον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα.

18. Ποτός

Ο Πόθος είναι ένα καλλωπιστικό φυτό εσωτερικού χώρου με φύλλα σε σχήμα καρδιάς. Μπορείτε να το προσθέσετε σε ένα κρεμαστό καλάθι στο δωμάτιο του παιδιού σας όπου λάμπει ο ήλιος.Τα φυτά Potos έχουν επίσης πολλά οφέλη για την υγεία. που μπορείτε να διαβάσετε εδώ

19. Ευαίσθητα φυτά

Το εύθραυστο φυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιά.

Η Mimosa budica, γνωστή και ως «ευαίσθητο φυτό» ή «φυτό ταπείνωσης», αναπτύσσεται φυσικά στις τροπικές περιοχές. Η ενδιαφέρουσα ονομασία του οφείλεται στο γεγονός ότι τα φύλλα διπλώνουν προς τα μέσα όταν αγγίζονται. Αυτό το φυτό χρειάζεται θερμότητα και έμμεσο φως όλη την ημέρα. (Όσο περισσότερο φως, τόσο περισσότερο Όσο περισσότερο μεγαλώνει καλά στη σκιά.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να φυτέψετε μιμόζα

20. Κρότωνας

Οι κρότονες είναι όμορφα φυτά. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να διαλέξετε. Και μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο με εντυπωσιακά φύλλα.Τα παιδιά λατρεύουν τα μεγάλα, πολύχρωμα φύλλα. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι είναι ελαφρώς τοξικά και μπορούν να προκαλέσουν χωρίς άγχος ιατρική κατάσταση μετά την κατάποση

21. Σαρκοβόρα φυτά

Τα σαρκοφάγα φυτά είναι δύσκολο να αναπτυχθούν. Αλλά σίγουρα μπορείς να το φυτέψεις. Και πολλά από τα φυτά αυτής της λίστας δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την προσοχή που δίνουν στα παιδιά σας. Μπορείτε να μάθετε πώς να τα συντηρείτε εδώ.

22. Litops

Τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για παιδιά

Τα λιθόπτερα είναι μικρά παχύφυτα που μοιάζουν με βράχους ή βότσαλα. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε και σε εσωτερικούς χώρους. Σίγουρα θα προσελκύσουν τους νέους. Τα πάντα σχετικά με την καλλιέργεια πασχαλιών και τη φροντίδα τους μπορείτε να βρείτε εδώ σε αυτό το άρθρο.

23. Λεμονιά

Η καλλιέργεια λεμονιών σε γλάστρες είναι εύκολη. Και μπορείτε να το καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους αν έχετε ηλιόλουστο παράθυρο.Προσέχετε όμως τα αγκάθια του. Μερικά είδη έχουν πολύ αιχμηρά αγκάθια. Και αν έχετε παιδιά ή άτακτο σκυλί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί Ρίξτε μια ματιά στον αναπτυσσόμενο οδηγό μας για να μάθετε περισσότερα.

24. Εχιβέρια

Τα Echeverias είναι όμορφα παχύφυτα με γαλαζοπράσινα φύλλα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με την καλλιέργεια τους σε μεμονωμένα μικρά δοχεία για να φαίνονται πιο ελκυστικά. Εδώ είναι μερικές ιδέες Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε ποτήρια κρασιού, μπουκάλια, terrarium και παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα: φυτό σε ποτήρι κρασιού

25. Polka Dot Factory

25 καλύτερα φυτά για παιδιάΤο τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου για να δείχνει εντυπωσιακό το παιδικό σας δωμάτιο και ένα από τα αγαπημένα των συντακτών μας. Ονομάζονται επίσης φακίδες ή ροζ πιτσιλίσματα επειδή έχουν όμορφα ροζ-μοβ-λευκά σημεία που μοιάζουν με πιτσιλιές μπογιάς.

Ρεκόρ: σύμφωνα με την ASPCA, μη τοξικό

Σχολιάστε