21 καλύτερα φυτά τραπεζιού σαλονιού για να αναπτυχθούν σε εσωτερικούς χώρους

21 καλύτερα φυτά τραπεζιού σαλονιού για να αναπτυχθούν σε εσωτερικούς χώρους

Προσθέστε λίγο πράσινο και μοντέρνο στυλ στο τραπέζι σας με αυτές τις 21 καλύτερες επιλογές για το τέλειο σαλόνι. φυτά τραπεζιού σαλονιού.

1. Φυτά νεφρίτη

Ένα φυτό νεφρίτη κάνει το τέλειο τραπεζάκι σαλονιού στο κέντρο. Με περιστασιακό πότισμα, έμμεσο φως και φροντίδα, μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους. Λέγεται και το δέντρο του χρήματος. Αυτό το παχύφυτο έχει πολλά οφέλη.

2. Αεροσταθμοί

Για το τέλειο σαλόνι  Προσθέστε λίγο πράσινο και μοντέρνο στυλ στο τραπέζι σας με αυτά τα 21 υπέροχα φυτά τραπεζιού σαλονιού.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα αερόφυτα δεν χρειάζονται έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσθέτουν ομορφιά στο τραπεζάκι σας. Προσαρμόστε σε δημιουργικές βάσεις, όπως ξύλινα μπλοκ, βάσεις με ελατήρια, παιχνίδια και terrarium. Και φαίνονται καλά. Μην χάσετε αυτές τις συμβουλές συντήρησης αιολικής ενέργειας.

3. Φυτό αράχνη

φυτό αράχνη

Το φυτό αράχνη είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο φυτό. Υπάρχουν ποικιλίες μακρόστενων φύλλων που κρέμονται και φαίνονται όμορφα. Και ένα πρόσθετο πλεονέκτημα – είναι μη τοξικό για γάτες και σκύλους.

Συμβουλές: Μπορείτε να το καλλιεργήσετε σε μια μεγάλη κούπα καφέ!

4. λαστιχένια μπάλα

εργοστάσιο ελαστικών σφαιρών

Το Peperomia obtusifolia με τα μεγάλα, στρογγυλά φύλλα του θα ζωντανέψει κάθε τραπεζάκι! Επίσης, έχει καλή απόδοση σε φώτα ανάπτυξης και απαιτεί συχνό πότισμα όταν το φυτικό έδαφος είναι στεγνό.

Συμβουλές: Κόβετε τακτικά για να διατηρείτε το μέγεθος της επιφάνειας εργασίας σας μικρό.

5. Παχύφυτα

χυμώδης

Τα παχύφυτα ευδοκιμούν όταν παραμελούνται. μεγαλώνει περισσότερο σε ξηρό έδαφος και επιβιώνουν σε χαμηλό φωτισμό Υπάρχουν πολλά είδη. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε μοναδικές γλάστρες.

Διαβάστε περισσότερα: 11 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα ποτήρια κρασιού στον κήπο

6. Κάκτος

κάκτος

καθώς και παχύφυτα Τα φυτά κάκτων είναι χαμηλής συντήρησης. Άλλοι έχουν λουλούδια και άλλοι θέλουν. Κάκτος σεληνόφωτος Το χρώμα σάς επιτρέπει να προσθέσετε χρώμα και στυλ στο τραπέζι σας. Δείτε περισσότερες ποικιλίες κάκτων εδώ.

7. Κάκτος

κάκτος

Μικρότερα είδη αλόης όπως η Crosby’s Prolific και η Spider Aloe. καλύτερα φυτά τραπεζιού σαλονιούΜπορείτε επίσης να φυτέψετε αλόη βέρα. Χρειάζομαι όμως μεγαλύτερη κατσαρόλα.

8. Κοκκινοπρόσωπη βρωμέλια

ντροπαλή βρωμέλια

Αυτή η βρωμελάδα γίνεται κόκκινη στη μέση πριν ανθίσει. γι’ αυτό λέγεται βρωμέλιάδα με κοκκινοπρόσωπο. Προτιμά τοποθεσία με νότιο ή δυτικό προσανατολισμό σε ένα ηλιόλουστο κτίριο.

9. Φυτό φιδιού

φυτό φιδιού

Η γλώσσα της πεθεράς με τα διακριτικά όρθια φύλλα που μοιάζουν με σπαθί θα φανεί υπέροχη στο τραπεζάκι σας! για μικρά τραπεζάκια Επιλέξτε μια νάνο ποικιλία San Sevieria.

10. Cape Primrose

Cape Primrose

Στρεπτόκαρπος Τα ανθισμένα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζωντανέψετε ένα θαμπό τραπεζάκι. Αυτός ο συγγενής της αφρικανικής βιολέτας έχει λεπτό φύλλωμα και πολύχρωμα λουλούδια. Παρέχετε το πρωινό ηλιακό φως και έμμεσο φως όλη την ημέρα για να αναπτυχθεί.

11. Σπαράγγια φτέρης

φτέρη σπαραγγιού

Το δασύτριχο και το δασύτριχο και το μικρό κάνουν τη λίστα. Σε εσωτερικούς χώρους, το έμμεσο φως είναι αρκετό. νερό όταν χρειάζεται θα επιβιώσει καλά

12. Φτέρη της Βοστώνης

φτέρη της Βοστώνης

Οι φτέρες της Βοστώνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε μια πινελιά φύσης στο τραπεζάκι σας. Του αρέσει να αναπτύσσεται σε εσωτερικούς χώρους με τακτικό πότισμα. Επιλέξτε διακοσμητικές γλάστρες και προσθέστε βότσαλα στην κορυφή του εδάφους για μεγαλύτερη ομορφιά. Φροντίστε να διαβάσετε τις συμβουλές μας για τη φροντίδα της φτέρης εδώ.

13. Υάκινθος σταφυλιού

υάκινθος σταφυλιού

με μια συστάδα από μπλε λουλούδια Το Grape Hyacinth φωτίζει κάθε tablet με την εκπληκτική ομορφιά του! Τα πάνε καλά σε μέτριο πότισμα και γεμάτο ήλιο.

14. Αφρικανική Βιολέτα

αφρικανική βιολέτα

Οι αφρικανικές βιολέτες είναι η βασίλισσα της διακόσμησης του τραπεζιού του καφέ λόγω των πολύχρωμων λουλουδιών τους. Γίνετε δημιουργικοί και φυτέψτε τα σε γλάστρες με αντίθεση. Αναπτύσσεται καλά στον ήλιο και ποτίζει περιστασιακά όταν το έδαφος στεγνώνει. Δείτε περισσότερα ανθοφόρα φυτά εσωτερικού χώρου εδώ.

15. Lucky Bamboo

τυχερό μπαμπού

Θα πρέπει να έχετε λίγο τυχερό μπαμπού στο γραφείο σας στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Διαφορετικά αγοράστε το.Γιατί;Λόγω της εμφάνισης και της φύσης του που δεν χρειάζεται σχεδόν καμία συντήρηση.Εξάλλου, σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι, φέρνει καλά συναισθήματα. και καλή τύχη

16. Δέντρο μπονσάι εσωτερικού χώρου

φυτά μπονσάι εσωτερικού χώρου

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μπονσάι στο τραπέζι του καφέ για να πυροδοτήσει συζήτηση. Φυσικά, η διατήρηση ενός μπονσάι είναι δύσκολη. Αλλά αν είστε σοβαρός καλλιεργητής μπονσάι. Μπορείς να το κάνεις. Διαβάστε τις συμβουλές μας για την καλλιέργεια μπονσάι για βοήθεια.

17. Polka Dot Factory

πουά εργοστάσιο

Οι λευκές, λεβάντες, κόκκινες και ροζ κουκκίδες στα πράσινα φύλλα το κάνουν πραγματικά όμορφο. φυτό για τραπεζάκι σαλονιού! Του αρέσει να αναπτύσσεται σε ηλιόλουστες συνθήκες και υγρό έδαφος.

18. Ποτός

Ποτός

Εκτός από τη χρυσή κατσαρόλα Μπορεί επίσης να καλλιεργήσει άλλα είδη Potao. Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλά σε χαμηλό φωτισμό και χρειάζονται νερό μόνο όταν η γλάστρα είναι μέτρια ξηρή. Αυτός ο φυσικός καθαριστής αέρα έχει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία.

19. Φυτό προσευχής

φυτό προσευχής

Το φυτό προσευχής (Maranta leuconeura) είναι σαν ένα έργο τέχνης στο τραπεζάκι σας. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα φύλλα και τα φύλλα μεγαλώνουν και συρρικνώνονται ανάλογα με τον κύκλο ημέρας-νύχτας. Χρειάζεται έμμεσο φως και ίση ποσότητα υγρασίας για να αναπτυχθεί καλά.

20. Gerbera Daisy

μαργαρίτα ζέρμπερα

Οι μαργαρίτες ζέρμπερα σε ζεστά, έντονα χρώματα θα γεμίσουν το δωμάτιό σας με θετική ενέργεια. Αυτό το εκπληκτικό κομμένο λουλούδι είναι επίσης μέρος της μελέτης καθαρού αέρα της NASA. Μάθετε τα οφέλη του εδώ.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να καλλιεργήσετε τη Gerbera Daisy σε εσωτερικούς χώρους

21. Ταύρος

γρασίδι

Αν αγαπάτε το άρωμα του ανοιξιάτικου γρασιδιού Πώς να μεγαλώσετε σε εσωτερικούς χώρους; Το γρασίδι σε μια μικρή, ρηχή γλάστρα κάνει ένα υπέροχο κεντρικό κομμάτι του τραπεζιού. Οι ανθεκτικές στη σκιά ποικιλίες γρασιδιού ταιριάζουν καλύτερα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε χόρτο σίκαλης και σιταριού.

Σχολιάστε