21 εύκολα πράγματα που θα λύσουν όλα τα προβλήματα των φυτών εσωτερικού χώρου

21 εύκολα πράγματα που θα λύσουν όλα τα προβλήματα των φυτών εσωτερικού χώρου

Διαβάστε σχετικά Πράγματα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε την εργασία σας Διατηρήστε τα φυτά σας πράσινα και υγιή για περισσότερο καιρό!

Εάν θέλετε το αγαπημένο σας φυτό να είναι υγιές για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαβάστε παρακάτω. Κάτι που θα σας λύσει τα προβλήματα με τη γλάστρα!

εδώ Σημαντικά σημάδια που δείχνουν ένα δυστυχισμένο φυτό εσωτερικού χώρου


Πράγματα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε την εργασία σας

1. Κολλώδεις παγίδες πεταλούδων

Αμαζόνα

Αν δεν θέλετε μύγες και κουνούπια να πλησιάζουν τα φυτά σας. Κρεμάστε αυτές τις κολλώδεις παγίδες για να πιάσετε αυτά τα ενοχλητικά ζωύφια! φαίνονται επίσης καλά

2. Συσκευή ροής φύλλων

Περιβάλλον.messefrankfurt

Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να ποτίζει τακτικά φυτά και χλοοτάπητες. Αυτή η συσκευή είναι για εσάς! για να βεβαιωθώ ότι το νερό μπαίνει στην κατσαρόλα!

3. Βλαστικό στάδιο

Αυτό που λύνει όλα τα προβλήματα με τις γλάστρες σας 2

Δεν κάνουν απλώς τα φυτά σας να φαίνονται καλά. Όχι μόνο πρέπει να ποτίζετε τα φυτά, αλλά και να τα ανεβάζετε στο ύψος που μπορείτε να φτάσετε χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε για να ποτίσετε.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες σχεδίασης φυτοστάσιων για γλάστρες. εδώ

4. Λιπάσματα φυτών νερού πολλαπλών χρήσεων

Πράγματα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε την εργασία σας

Λειτουργεί ως μακροχρόνια πολυβιταμίνη για τα φυτά σας. Εάν παρατηρήσετε ανάπτυξη ποδιών Εισαγάγετε το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

5. Μπουκάλι ψεκασμού

Αυτό που θα σας λύσει όλα τα προβλήματα με τη γλάστρα 3

Εάν τα φυτά στην αυλή σας είναι εγγενή σε υγρές περιοχές Ραντίζοντας τα φύλλα με νερό κάθε 3-4 ημέρες θα κρατήσετε τα φυτά σας πράσινα και χαρούμενα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφυλλικούς ψεκασμούς ή να ψεκάσετε εντομοκτόνα στα φυτά.

6. Βαμβακερό ή μαλακό σφουγγάρι

Αυτό που λύνει όλα τα προβλήματα με τις γλάστρες σας 2

Η σκόνη και η βρωμιά που συσσωρεύονται στα φύλλα εμποδίζουν την ικανότητα του φυτού να απορροφά το ηλιακό φως. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό βαμβακερό πανί εμποτισμένο με νερό. Σκουπίστε τυχόν βρωμιά και υπολείμματα που έχουν συσσωρευτεί στην επιφάνεια του φύλλου.

Συμβουλές: Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα για να καθαρίζετε το φύλλωμα του φυτού κάθε εβδομάδα. και χρησιμοποιήστε ελαφριές πινελιές για να διατηρούνται τα φύλλα καθαρά και λαμπερά

7. Αλάτι Epsom

Αυτό που λύνει όλα τα προβλήματα με τα φυτά σε γλάστρες 4
blog.nurserylive

Τα άλατα Epsom έχουν πολλές χρήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κήπους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λίπασμα καθώς η περιεκτικότητα σε μαγνήσιο αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται για την ανάπτυξη των φυτών. Αποτρέπει το κατσαρό και το κιτρίνισμα των φύλλων.

Δείτε επίσης χρήσεις αλατιού Epsom. εδώ

8. Grow Light

Αυτό που θα σας λύσει όλα τα προβλήματα με τη γλάστρα 3
γιασεμί

Εάν δεν έχετε έντονο ηλιακό φως στο σπίτι σας Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοστικά φώτα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες επαρκούς φωτισμού για φυτά όπως οι ορχιδέες. Συνεργάζονται επίσης καλά με καλλιέργειες και λαχανικά.

Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα πάνελ LED DIY που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι. εδώ

9. Χαλίκινη πλάκα

5 πράγματα για να λύσετε όλα τα προβλήματά σας με τη γλάστρα

Ένας δίσκος γεμάτος με βότσαλα και λίγο νερό είναι μια καλή λύση για ευαίσθητα φυτά που χρειάζονται συνεχή υγρασία. Βοηθά τα φυτά εξατμίζοντας σταδιακά το νερό, αυξάνοντας έτσι την υγρασία.

10. Εντομοκτόνο σαπούνι ή λάδι neem

Αυτό που λύνει όλα τα προβλήματα με τα φυτά σε γλάστρες 4

Να έχετε πάντα εντομοκτόνο σαπούνι ή λάδι neem στο κουτί κηπουρικής σας. και χρησιμοποιείται σε φυτά μολυσμένα με ακρίδες, αφίδες, ακάρεα και ακάρεα αράχνης.

εδώ Καταπληκτικές χρήσεις του λαδιού Neem στους κήπους

11. Παλιό Σφουγγάρι

6 πράγματα για να λύσετε όλα τα προβλήματά σας με τη γλάστρα
Ένα καλό πράγμα από την Τζίλι

Ένα παλιό σφουγγάρι είναι καλό για την επένδυση του πυθμένα του δοχείου. Αυτό αποτρέπει τη σήψη των ριζών απορροφώντας το υπερβολικό νερό που τρέχει.

Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες περικοπές. εδώ

12. Τούρκος πάστορας

Διαμερισμαοθεραπεία

Χύθηκε κατά λάθος η γλάστρα σας; δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Η γαλοπούλα θα απορροφήσει εύκολα το υπερβολικό νερό!

13. Ξύλο ορείχαλκου

7 πράγματα για να λύσετε όλα τα προβλήματά σας με τη γλάστρα
χαμογελαστό ψάρι

Αυτά είναι υπέροχα για φυτά που θέλετε να κρατήσετε ίσια. Σπρώξτε το στο χώμα και θα κρατήσει το φυτό όρθιο και όμορφο!

14. Επιθεώρηση εγκαταστάσεων

Hua Hua Cao Cao

Λάβετε ειδοποιήσεις για την υγεία των φυτών στο κινητό σας. Τοποθετήστε τη συσκευή στη γλάστρα και θα στείλει μια ειδοποίηση στην εφαρμογή όταν το φυτό χρειάζεται πότισμα και φωτισμό. Βοηθά επίσης στην παρακολούθηση της προόδου του φυτού.

15. Σωλήνας ποτίσματος φυτών εσωτερικού χώρου / Σφαίρα ποτίσματος

8 πράγματα για να λύσετε όλα τα προβλήματα των φυτών σας σε γλάστρες
Altaptis

Αυτά είναι χρήσιμα αν είστε επιλεκτικός κηπουρός και ξεχάσετε να ποτίσετε τα φυτά σας! Απλώς κολλήστε το στην κατσαρόλα. Το φυτό θα ρουφήξει νερό από τον βολβό όταν το χρειαστεί. Υπάρχουν και πολλά χρώματα!

16. Moss Tree / Post

κρόκος

Είναι ιδανικά για δύο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου: το potho και το philodendron. Αυτοί οι πάσσαλοι μιμούνται την τραχιά επιφάνεια στην οποία πρέπει να προσκολληθούν αυτά τα φυτά και να παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται τα φυτά.

17. Θερμαντικό χαλάκι

9 Πράγματα για να λύσετε προβλήματα με τα φυτά σας
κυνήγι θερμοκηπίου

Τα φυτά χρειάζονται ζεστασιά για να παραμείνουν υγιή. Εάν ζείτε σε ψυχρή περιοχή Τα θερμικά χαλάκια θα βοηθήσουν τα φυτά να παραμείνουν ζεστά και θα τα βοηθήσουν να επιβιώσουν σε σκληρές συνθήκες κρύου. Βελτιώνει την ανάπτυξη των δενδρυλλίων και επιταχύνει τη βλάστηση.

18. Factory Caddy

κηπουρός

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους θέλουν να μετακινήσουν φυτά. Αυτό θα βοηθήσει να μετακινήσετε το φυτό σε μια τοποθεσία που λαμβάνει το πρωινό φως του ήλιου. Και μετά μπορείτε να το μετακινήσετε πίσω στην αρχική του θέση.

19. Smartphone

10 πράγματα που θα λύσουν όλα τα προβλήματα των φυτών σας σε γλάστρες
μεμβράνη

Το smartphone σας είναι ένας θησαυρός όσον αφορά την κηπουρική. Με το Google Lens, μπορείτε να αναγνωρίσετε γρήγορα είδη φυτών. Υπάρχουν επίσης μερικές καλές εφαρμογές. Μερικά από τα καλύτερα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι τα Planta, Florish, Blossom, PictureThis και ThePlantMe.

20. Υγραντήρας

Οι υγραντήρες εσωτερικού χώρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον έλεγχο των επιπέδων υγρασίας. Τοποθετώντας τη φωλιά του πουλιού κοντά σε φυτά όπως φτέρες, αλοκασία, ποτό, αερόφυτα και γαλατία θα τα βοηθήσει να ευδοκιμήσουν!

21. Υγρατόμετρο και Εδαφομετρητής

11 πράγματα που θα λύσουν όλα τα προβλήματα των φυτών σας σε γλάστρες
eBay

Αυτοί οι μετρητές μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την υγρασία του εδάφους και να παρακολουθείτε στενά τα φυτά σας σε ένα πρόγραμμα ποτίσματος. Παρέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες όπως το pH του φυτού και το επίπεδο ηλιακής ακτινοβολίας.

Σχολιάστε