13 Ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά εσωτερικού χώρου που μεγαλώνουν ψηλά

13 Ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά εσωτερικού χώρου που μεγαλώνουν ψηλά

Δημιουργήστε αμέσως μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο σπίτι σας. Τα ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά εσωτερικού χώρου ψηλώνουν. Προσθέστε γοητεία και μοναδικότητα στο χώρο σας.

Εδω είναι μερικά Τα ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά εσωτερικού χώρου ψηλώνουν. Για όσους θέλουν ένα γρήγορο άγριο look! Είναι επίσης εύκολο στη συντήρηση και προσθέτει ομορφιά στο δωμάτιό σας.

εδώ Μια μεγάλη ψηλή γλάστρα με σχήμα


Τα ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά εσωτερικού χώρου ψηλώνουν.

1. Φυτό φιδιού

βοτανική ονομασία: San Xavier Trifasciata

Τα όρθια, σαν σπαθί φύλλα μεγαλώνουν γρήγορα και ψηλά με ασημί, γκρι ή χρυσά άκρα.Τα φυτά φιδιού θαυμάζονται για την προσαρμοστικότητα και την ομορφιά τους.

Δείτε το άρθρο μας για την καλλιέργεια φυτών φιδιών. εδώ

2. Εικόνα φύλλου βιολιού

Ταχέως αναπτυσσόμενα και ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου 2

βοτανική ονομασία: Φίκους Λυράτα

Το Fiddle Leaf είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο φυτό με μεγάλα φύλλα που ταιριάζουν.Αυξάνεται 1-2 πόδια σε εσωτερικούς χώρους το χρόνο εάν φυτευτεί στις σωστές συνθήκες.

εδώ Τα καλύτερα φυτά Ficus εσωτερικού χώρου που μπορείτε να καλλιεργήσετε

3. Εργοστάσιο καουτσούκ

βοτανική ονομασία: Συκιά ελαστική

Τα δέντρα από καουτσούκ μεγαλώνουν 24 ίντσες σε μια σεζόν. Χρησιμοποιήστε μπαμπού ή πηχάκια όταν μακρύνουν πολύ και αρχίσουν να σκουριάζουν. Στερεώστε το λοιπόν για να το κρατήσετε όρθιο.

Δείτε το άρθρο μας για την καλλιέργεια φυτών καουτσούκ. εδώ

4. Σιγά το προσωπικό

Ταχέως αναπτυσσόμενα και ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου 3

βοτανική ονομασία: Defenbachia

Dieffenbachia Αναπτύσσεται γρήγορα όταν καλλιεργείται στις σωστές συνθήκες και μπορεί να αναπτυχθεί σε ύψος 5-6 πόδια με μεγάλα πράσινα φύλλα πιτσιλισμένα με λευκό και κίτρινο. Έχουν επίσης διαφορετικές ποικιλίες που μπορείτε να δείτε εδώ.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανάπτυξη Dieffenbachia

5. Ταινία Crying

βοτανική ονομασία: Benjamina fig

Τα σύκα που κλαίνε περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα των ταχέως αναπτυσσόμενων φυτών εσωτερικού χώρου και μπορούν να μεγαλώσουν έως και 5-6 πόδια σε εσωτερικούς χώρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ficus benjamina “Starlight” για να έχετε μια όμορφη καταπράσινη θέα

6. Αφρικανικό δέντρο γάλακτος

Ταχέως αναπτυσσόμενα και ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου 4

βοτανική ονομασία: Τρίγωνο Ευφορβίας

Εγγενές στην Κεντρική Αφρική, το αφρικανικό δέντρο γάλακτος αναπτύσσεται έντονα 2-3 πόδια το χρόνο και μπορεί να φτάσει σε ύψος 8-9 πόδια! όταν καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους Τοποθετήστε το σε ένα παράθυρο με νότιο προσανατολισμό για να μπει άμεσο φως.

7. Νόμπελφερ

βοτανική ονομασία: ψηλός κέδρος

Αυτό το αειθαλές δέντρο αναπτύσσεται γρήγορα, έως και 2 πόδια το χρόνο, με όμορφα πυκνά διακλαδίσματα. βελονοειδή φύλλα που υψώνονται ψηλά Το φυτό αναπτύσσεται καλά στον ήλιο και τη μερική σκιά.

8. Κάστανο Γουιάνας

Ταχέως αναπτυσσόμενα και ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου 5

βοτανική ονομασία: Bashira Aquatina

Ή ευρέως γνωστό ως το δέντρο του χρήματος. Αυτό το φυτό φενγκ σούι αναπτύσσεται γρήγορα σε ένα φωτεινό, ζεστό σημείο του σπιτιού σας με έμμεσο φως. Αυξάνεται σε 6-8 πόδια στη σκιά.

9. Φιλόδενδρο

βοτανική ονομασία: Philodendron cellum

Αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο δέντρο είναι εγγενές στις τροπικές περιοχές. Έχει αειθαλή φύλλα και δεν του αρέσει το άμεσο ηλιακό φως. Προτιμά συνεχώς υγρό έδαφος και μεγαλώνει σε ύψος 4-7 πόδια.

Κοιτάξτε τους διαφορετικούς τύπους φιλοδένδρων. εδώ

10. Αυστραλιανή ομπρέλα

Ταχέως αναπτυσσόμενα και ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου 6
Μέσα σε άγρια_φυτά

βοτανική ονομασία: Schefflera Actinophylla

Αυτό το μη απαιτητικό φυτό μεγαλώνει σε 5-7 πόδια και μπορεί να αυξηθεί γρήγορα σε ύψος. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές ποικιλίες που φαίνονται όμορφες με το κίτρινο στα φύλλα.

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες ποικιλίες Schefleras. εδώ

11. Ποτός

βοτανική ονομασία: Epipremnus Orium

Κι ας είναι κλήμα Αλλά μπορείτε να φυτέψετε ένα potho χρησιμοποιώντας μια πέργκολα ή στήριγμα για να του δώσετε μια πιο ψηλή εμφάνιση. Το φυτό αναπτύσσεται γρήγορα και είναι όμορφο με φύλλα σε σχήμα καρδιάς.

αυτό είναι Όλα όσα χρειάζεστε για να καλλιεργήσετε ποτό σε εσωτερικούς χώρους

12. ιβίσκος

7. Ταχέως αναπτυσσόμενα και ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου.

βοτανική ονομασία: ιβίσκος, rosa sinensis

Η καλλιέργεια ψηλού ιβίσκου σε εσωτερικούς χώρους είναι δυνατή αρκεί να δίνετε στο φυτό αρκετό ηλιακό φως. Μπορεί να φτάσει τα 4-6 πόδια και έχει όμορφα λουλούδια για να θαυμάσετε!

Δείτε το άρθρο μας για την καλλιέργεια ιβίσκου σε εσωτερικούς χώρους. εδώ

13. Μπαμπού

μπαμπού εσωτερικού χώρου

βοτανική ονομασία: φίδι

Το μπαμπού είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά στον κόσμο. Μερικές ποικιλίες ωριμάζουν σε 90 ημέρες! Μπορούν εύκολα να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους εάν παρέχετε τον κατάλληλο φωτισμό και φροντίδα.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε μπαμπού σε γλάστρες. εδώ

Σχολιάστε