Τα 11 κορυφαία φυτά που μοιάζουν με πουλιά

Τα 11 κορυφαία φυτά που μοιάζουν με πουλιά

Έχετε δει ποτέ φυτό που μοιάζει με πουλί; ευκαιρία που έχεις Υπάρχουν πολλά είδη φυτών που μοιάζουν με πτηνά. Κάποια είναι πολύ παλιά, άλλα είναι καινούργια, άλλα είναι πολύ συνηθισμένα, άλλα όχι. Το άρθρο μας καλύπτει τα κορυφαία 15 φυτά που μοιάζουν με πουλιά.

Εδώ είναι τα κορυφαία 11 φυτά μας που μοιάζουν με πουλιά:

 • πουλί του παραδείσου
 • Γιουλέν Μανόλιας
 • λουλούδι λευκοτσικνιάς
 • ορχιδέα με κεφάλι πουλιού
 • ορχιδέα περιστεριού
 • ορχιδέα ιπτάμενη πάπια
 • ορχιδέα φλαμίνγκο
 • Western Beard Green
 • πράσινο λουλούδι πουλιών
 • Ορχιδέα παπαγάλου
 • λουλούδι παπαγάλου

Ποιο φυτό μοιάζει με πουλί;

Όλα τα φυτά που αναφέραμε παραπάνω μοιάζουν με πουλιά. Αλλά το φυτό που μοιάζει περισσότερο με τα πουλιά είναι το πράσινο λουλούδι του πουλιού. που θα συζητήσουμε παρακάτω. Πώς μοιάζετε και με τι φυτά μοιάζουν με τα πουλιά; Γράψτε τις επιλογές σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Ποιο λουλούδι μοιάζει με πουλί;

Ορχιδέα σκώρου, λουλούδι παπαγάλου, ορχιδέα περιστεριών, ορχιδέα πάπιας, πράσινο λουλούδι πουλιού, κόκκινο λουλούδι πουλιού, ορχιδέα λευκοτσικίνι πουλί του παραδείσου Είναι όλα φυτά που μοιάζουν με πουλιά. Αλλά ανάμεσά τους οι παπαγάλοι μοιάζουν πολύ με τα ανθισμένα πουλιά.

από τα προηγούμενα Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα φυτά και τα λουλούδια στην επόμενη ενότητα.

πουλί του παραδείσου

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με φυτά που μοιάζουν με πουλιά. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, καμία λίστα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αναφέρουμε τα πιο διάσημα από τα φυτά του παραδείσου, το Strelitzia reginae (δεν πρέπει να συγχέεται με το Strelitzia nicolai ή το γιγάντιο λευκό πουλί του παραδείσου). Υπάρχει μια ποικιλία από το Bird of Paradise γνωστό ως το κοντόφυλλο πουλί του παραδείσου (Strelitzia juncea).

Αυτό το φυτό είναι εγγενές στη Νότια Αφρική. Έχει μεγάλα φύλλα με πολύχρωμα άνθη που μοιάζουν με μερικά σπάνια πουλιά. γι’ αυτό και ονομάζεται το πουλί του παραδείσου.

Αυτά τα φυτά μοιάζουν με πουλιά.

Επιπλέον, λόγω του μοναδικού σχήματός του Το λουλούδι του παραδείσου ονομάζεται μερικές φορές το λουλούδι του γερανού.

Αν και τα πουλιά του παραδείσου είναι γνωστά για τα φωτεινά μπλε ή πορτοκαλί λουλούδια τους Τα άνθη τους όμως μπορεί να είναι είτε μπλε και λευκά είτε λευκά.

στα δάση της Νότιας Αφρικής Τα φύλλα του μπορούν να φτάσουν τα 20 πόδια, αλλά όταν καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους ή στον κήπο σας, Θα ήταν μόνο τρία έως οκτώ πόδια ύψος.

Fun Fact: Το Bird of Paradise είναι ένα από τα αγαπημένα των περισσότερων οπαδών των φυτών εσωτερικού χώρου λόγω του πλούσιου φυλλώματος του.

Αν θέλετε να μεγαλώσετε σε εσωτερικούς χώρους Επιλέξτε ένα σημείο για τη φύτευση αυτού του φυτού μακριά από ρεύματα και αεραγωγούς που μπορούν να δέχονται ανατολικό, δυτικό και νότιο φως για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Παρόλο που το πουλί του παραδείσου μπορεί να ανεχθεί μέτριες συνθήκες ανάπτυξης Αλλά δεν θα αναπτυχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αρκετό ηλιακό φως. Επομένως, συνιστούμε πάντα να το βάζετε κάτω από δυνατό φως.

Γιουλέν Μανόλιας

Ιθαγενής στην Κίνα, αυτό είναι το Yulan Magnolias, γνωστό και ως Lily Tree ή Magnolia tenutata.

Η Yulan Magnolia είναι ένα μικρό δέντρο ή θάμνος με τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια.

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να σκεφτείτε ότι η Yulan Magnolia δεν μοιάζει με πουλί. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά τα λουλούδια Θα δείτε ένα πουλί σκαρφαλωμένο σε ένα κλαδί.

Ναι, αυτό το φυτό παράγει μεγάλα όρθια άνθη σε σχήμα κυπέλλου. που πριν ανθίσει μοιάζει με μικρό πουλί Αυτό το καθιστά ένα από τα αγαπημένα μας φυτά για τα πουλιά.

Αυτό το φυτό μπορεί να ήταν η πρώτη ποικιλία μανόλιας που φυτεύτηκε πριν από σαράντα αιώνες.Η Yulan Magnolia εκτιμάται για τα όμορφα καθαρά λευκά άνθη της.

AGODA EXTRA: Η μανόλια Yulan θεωρείται σύμβολο αγνότητας από τους Κινέζους βουδιστές μοναχούς από το 650 μ.Χ. και τα όμορφα λουλούδια της θεωρούνταν άξιο δώρο στον αυτοκράτορα.

Η Eulen Magnolia κάνει πάντα εξαιρετική εντύπωση στον κήπο και παράγει χαριτωμένα δείγματα ως πολυκορμούς ή μονόκλινα δέντρα. μεγάλωσε με ειλικρινή χαρακτήρα όταν ήταν νέος Τα δέντρα Yulan magnolia είναι πιο φαρδιά και πιο στρογγυλεμένα. όταν έχει αναπτυχθεί πλήρως

Αυτό το φυτό κάνει ένα όμορφο δείγμα φυτού που ανθίζει την άνοιξη κοντά στο αίθριο ή το γκαζόν σας.

Η Eulen magnolia είναι ο γονέας πολλών στελεχών, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών Magnolia x solangena και Magnolia x wichyi.

λουλούδι λευκοτσικνιάς

Το λουλούδι του λευκού τσικνιάς (Habenaria radiata), γνωστό και ως ορχιδέα με κρόσσια. Εγγενές στη Ρωσία, την Κορέα και την Ιαπωνία, αυτό το φυτό είναι πολύ όμορφο και κομψό. Πήρε το όνομά του λόγω της ομοιότητάς του με έναν ιπτάμενο λευκό τσικνιά. Γι’ αυτό και κατατάσσεται στην τρίτη θέση στη λίστα των φυτών που μοιάζουν με πτηνά.

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα φυτά. Αλλά εξακολουθεί να αξίζει να το ελέγξετε. Ο λευκός τσικνιάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της οικογένειας των Araceae.Το φυτό έχει ένα λεπτό στέλεχος με μακριά αμπέλια που φύονται από την κεντρική κόμη.

Η ορχιδέα λευκοτσικνιάς είναι ένα ανθεκτικό φυτό. Βρέθηκε κατά μήκος της πλαγιάς βάλτοι στα υψίπεδα, βάλτοι, υγρότοποι παραλιακό άλσος Παράκτιοι αμμόλοφοι, πευκόφυτοι θάμνοι, θόλοι κυπαρισσιών, σκληρά ξύλα, υγρά πευκοδάση και χλοώδεις βάλτοι. Μπορεί να φτάσει έως και 12 ίντσες σε ύψος με λουλούδια τόσο μεγάλα όσο 1,5 ίντσες.

Αν ενδιαφέρεστε για σπάνια και εξωτικά λουλούδια Αυτό το φυτό μπορεί να είναι το επόμενο ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς, η καλλιέργεια λουλουδιών λευκοτσικνιάς απαιτεί πολλή υπομονή και φροντίδα.

Τον Σεπτέμβριο Αυτό το φυτό ξεκινά μια μακρά περίοδο ανθοφορίας που συνεχίζεται μέχρι τον Ιανουάριο.

Συχνά η ορχιδέα λευκοτσικνιάς μεγαλώνει από κλαδιά ψηλά από το έδαφος.Στην άγρια ​​φύση, το φυτό αναπτύσσεται σε βράχους κοντά στην ακτή ή σε δέντρα που κρέμονται σε λακκούβες.

ορχιδέα με κεφάλι πουλιού

ορχιδέα με κεφάλι πουλιού (Phalaenopsis) ονομάζεται επίσης ορχιδέα σκώρου. Αυτό το φυτό είναι εγγενές στη Νοτιοανατολική Ασία. Δεδομένου ότι αυτό το φυτό είναι δύσκολο να αναπτυχθεί από σπόρους, είναι ακριβό και σπάνιο.

Αλλά στις μέρες μας, η ορχιδέα του πουλιού έχει γίνει ένα δημοφιλές διακοσμητικό λουλούδι σε όλο τον κόσμο και δεν είναι πλέον κάτι σπάνιο.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά αυτό το λουλούδι Μπορείτε να δείτε τα περιστέρια να προσγειώνονται παρακάτω. Είναι ένα ιδιαίτερο είδος ορχιδέας με κεφάλι πουλιού και άνθη που μοιάζουν με σκόρο. (εξ ου και το όνομα Moth Orchid)

Από μακριά αυτό το φυτό μοιάζει με ιπτάμενο σκόρο, αλλά από κοντά μοιάζει με πουλί που τρώει νέκταρ.

Οι ορχιδέες με κεφάλι πουλιού είναι εύκολο να αναπτυχθούν σε εσωτερικούς χώρους σε ένα περβάζι ή τζάμι. Έχει ισχυρό ριζικό σύστημα Ανθίζει όλο το χρόνο

Αναπτύσσεται σε ένα εύρος θερμοκρασίας από 68 βαθμούς Φαρενάιτ έως 95 βαθμούς Φαρενάιτ. Ταυτόχρονα, μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα εύρος θερμοκρασίας από 59 βαθμούς Φαρενάιτ έως 68 βαθμούς Φαρενάιτ.

Επιπλέον, οι ορχιδέες με κεφάλι πτηνών απαιτούν συνθήκες ανάπτυξης χαμηλού φωτισμού και υψηλής υγρασίας, 60% έως 70% ταυτόχρονα. Είναι καλά προσαρμοσμένα στα χαμηλά επίπεδα υγρασίας που συνήθως βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους.

Αν και οι ορχιδέες με κεφάλι πτηνού χρειάζονται άφθονο πότισμα Αλλά το υπερβολικό πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών.

Διασκεδαστικό γεγονός: Οι ορχιδέες με κεφάλι πουλιού είναι εύκολο να αναπτυχθούν σε σύγκριση με άλλες ορχιδέες. Ως εκ τούτου, είναι σύνηθες να τα βρίσκουμε σε εσωτερικούς χώρους.

ορχιδέα περιστεριού

Η ορχιδέα των περιστεριών, ή η ορχιδέα Peristeria elata (περιστέρια σημαίνει «περιστέρι» στα ελληνικά), είναι ένα όμορφο και σπάνιο είδος ιθαγενές του Παναμά. Βρίσκεται όμως και στον Εκουαδόρ και τη Βενεζουέλα.

Ονομάζεται περιστερά ορχιδέα γιατί τα άνθη της μοιάζουν με περιστέρι που πέταξε από τον ουρανό. για τον ίδιο λόγο Ονομάζεται επίσης Λουλούδι του Αγίου Πνεύματος (Flor del Espiritu Santo), Ορχιδέα Αγίας Τριάδας και Ορχιδέα του Αγίου Πνεύματος.

Οι ταξιανθίες του έχουν ύψος τρία πόδια και περιέχουν περισσότερα από δώδεκα λουλούδια. Τα άνθη εμφανίζονται στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ωστόσο, με ταχεία αύξηση, μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να φτάσουν στην πλήρη ωρίμανση.

Οι ορχιδέες Dow συνήθως αναπτύσσονται στο έδαφος ή πολύ κοντά στο έδαφος σε αποσύνθεση βλάστησης και γόνιμο χούμο.

Αυτό το φυτό πρέπει να καλλιεργείται σε ένα ζεστό περιβάλλον τουλάχιστον 65 βαθμών Φαρενάιτ έως 70 βαθμών Φαρενάιτ όλο το χρόνο.

ως δενδρύλλιο Θα πρέπει να έχετε χαμηλό έως μέτριο φως. Όταν όμως μεγαλώσει πλήρως Το έντονο, έμμεσο φως βοηθάει πολύ την ανάπτυξή του. Κατά τους μήνες ανάπτυξης, ποτίστε σωστά. Προσέξτε να μην αφήσετε τις ρίζες να στεγνώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ορχιδέα ιπτάμενη πάπια

Το top 6 μας για φυτά που μοιάζουν με πουλιά είναι η ορχιδέα ιπτάμενη πάπια.

Η ορχιδέα της ιπτάμενης πάπιας ή Galliana major είναι εγγενής στην Αυστραλία. Παράγει λουλούδια που μοιάζουν με ιπτάμενες πάπιες.

ορχιδέα ιπτάμενη πάπια

Το ενδιαφέρον με αυτό το φυτό είναι ότι είναι εγγενές στην Αυστραλία καθώς έχει συμβιωτική σχέση με έναν μύκητα που βρίσκεται μόνο στην Αυστραλία. Ειδικά στα δάση ευκαλύπτου της ανατολικής και νότιας Αυστραλίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το φυτό δεν είναι διαθέσιμο στο εμπόριο. Και ο μόνος τρόπος για να δείτε αυτό το όμορφο φυτό με τα μάτια σας είναι να ταξιδέψετε στην Αυστραλία.

Διασκεδαστικό γεγονός: Αυτή η συμβιωτική σχέση σημαίνει ότι οι ιπτάμενες πάπιες χρειάζονται μύκητες για να ευδοκιμήσουν. Και οι μύκητες χρειάζονται λουλούδια για να επιβιώσουν.

Πολλοί λάτρεις των φυτών προσπαθούν να καλλιεργήσουν αυτό το όμορφο και μοναδικό φυτό εκτός Αυστραλίας. αλλά ήταν ανεπιτυχής.

Τα πολύπλοκα λουλούδια των ορχιδέων ιπτάμενων πάπιων έχουν εξελιχθεί για να προσελκύουν επικονιαστές. που ξεγελιούνται και πιστεύουν ότι αυτά τα φυτά είναι θηλυκά επικονιαστές. Αν και οι δρυοκολάπτες δεν είναι επικονιαστές. Όμως αυτά τα έντομα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβίωση αυτού του φυτού.

ορχιδέα φλαμίνγκο

Η ορχιδέα ιπτάμενου γερανού (Dibularia discolor), γνωστή και ως παραμορφωμένος γερανός, είναι μια πολυετής χερσαία άγρια ​​ορχιδέα της οικογένειας Orchidaceae.

Αυτό το φυτό είναι το μόνο Dibularia που βρέθηκε στη Βόρεια Αμερική. Αλλά διανέμεται επίσης σε όλες τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ορχιδέες ιπτάμενων γερανών είναι εύκολο να αναγνωριστούν στην αυλή λόγω των ομαλών ταξιανθιών και του χαρακτηριστικού φυλλώματος τους.

Τα φύλλα είναι θαμπά, γυαλιστερά πράσινα και οι κάτω πλευρές είναι μωβ. Εν τω μεταξύ Οι μίσχοι λουλουδιών αυτού του φυτού έχουν ύψος 15 έως 20 ίντσες, λείες, όρθιες, ποώδεις. πρασινοκαφέ και χωρίς φύλλα

ορχιδέα φλαμίνγκο

Οι ορχιδέες γερανού βρίσκονται συνήθως σε υγρά, πλούσια σε χούμο εδάφη ξηρών δασών διπτερόκαρπου κατά μήκος των ρεμάτων και των πλαγιών. και σε περιοχές με ελαφρώς όξινο έδαφος, όπως δάση βελανιδιάς.

Οι σκώροι είναι οι κύριοι επικονιαστές των μυγών ορχιδέας. Τα άνθη αυτών των ορχιδέων περιέχουν γύρη. Οι κόκκοι γύρης είναι ειδικές δομές που περιέχουν κόκκους γύρης που βρίσκονται στις ορχιδέες. Ο σκόρος θα ταξιδέψει στο λουλούδι. Τότε η γύρη κολλάει στο μάτι του εντόμου. Και οι σκώροι θα μεταφέρουν τη γύρη στην καθορισμένη τοποθεσία.

Western Beard Green

Το top 8 μας για φυτά που μοιάζουν με πουλιά είναι το γενειοφόρο αειθαλές.

Δυτικά Γενειοφόρος Φυτά Γνωστό επιστημονικά και ως Pterostylis barbata, είναι εγγενές στη νοτιοδυτική Αυστραλία. Αναπτύσσεται σε δάση και δάση. Αναπτύσσεται συνήθως σε μικρές συστάδες και πυκνά απορρίμματα φύλλων.Το Western Bearded Greenhood είναι κοινό μεταξύ του Albany και του Bindoon και είναι κοινό στο Darling Ranges κοντά στο Perth. Τα όριά του περιλαμβάνουν τη Βιογεωγραφική περιοχή Warren, την πεδιάδα της ακτής των κύκνων, το δάσος Jarrah, την πεδιάδα Esperance και την Avon Wheatbelt.

Στη βάση υπάρχουν ροδοπέταλα. Από τη βάση φύονται ημιδιαφανή λευκά άνθη. Τα λουλούδια έχουν σκούρα πράσινα σημάδια που μοιάζουν με πουλιά σκαρφαλωμένα στους μίσχους.

Είναι ένα ποώδες, φυλλοβόλο φυτό με κονδυλώδη, σκούρα πράσινα φύλλα με ανοιχτόχρωμα περιθώρια μήκους έως δύο ίντσες και πλάτους 0,5 ίντσες.Λουλούδια μήκους περίπου 3 ίντσες και πλάτους 0,6 ίντσες, συνήθως σε ψηλούς μίσχους λουλουδιών 10 ιντσών.

πράσινο λουλούδι πουλιών

Το Green Bird Flower (Crodalaria cunninghami, Regal Bird Flower, Parrot Pea και Bird Flower Ratulpo) είναι εγγενές στις ερήμους της Δυτικής Αυστραλίας, στους αμμόλοφους, στους υπονόμους και σε μέρη του βόρειου τμήματος της χώρας. Είναι βραχύβιο πολυετές φυτό της οικογένειας των Fabaceae, το οποίο είναι όσπριο. Αυτό το φυτό μοιάζει με πολλά κολίβρια που τρέφονται με ορισμένα λουλούδια.

Το Crotalaria Cunninghamii είναι ένας θάμνος που φτάνει τα έξι πόδια και τα δέκα πόδια ψηλός. στις αρχές του καλοκαιριού Αυτό το φυτό έχει λουλούδια που μοιάζουν με πουλιά. και κάτω από τα λουλούδια θα σχηματιστούν σκληροί λοβοί

Γεγονός: Το Dok Nok Khiao είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αυτιών, πονοκεφάλων και λοιμώξεων των ματιών.

Τα περισσότερα πράσινα λουλούδια πουλιών γονιμοποιούνται από νέκταρ που τρώνε και μέλισσες. Μερικές φορές το φυτό προσελκύει πουλιά. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τα κολίβρια. Είναι γνωστό ως το φυτό μάνγκο για την ιθαγενή ομάδα Nyangumartha Warren.

Ορχιδέα παπαγάλου

Στη 10η θέση στη λίστα μας με φυτά που μοιάζουν με πτηνά βρίσκεται η ορχιδέα του ράμφους του πουλιού.

Η ορχιδέα του ράμφους του πουλιού ή η αυστηρή ορχιδέα Orthocerus είναι εγγενής στη Νέα Καληδονία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Φυτρώνει μέχρι πέντε φύλλα στη βάση και έχει έως και εννέα άνθη. Αυτά τα λουλούδια είναι συνήθως μαύρα, καφέ και κιτρινοπράσινα.

Λόγω του μοναδικού χρώματος και του παράξενου σχήματός του, Αυτό το δέντρο μοιάζει με μωρό πουλί που περιμένει να το ταΐσουν οι γονείς του. Ονομάστηκε «Ορχιδέα στο στόμα του πουλιού», που μερικές φορές αποκαλείται ορχιδέα τρομπέτας.

Το ράμφος του πτηνού είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη Νέα Καληδονία, τη Βικτώρια, την Τασμανία, τη Νότια Αυστραλία, το Κουίνσλαντ και τη Νέα Νότια Ουαλία. Αναπτύσσεται σε μια ποικιλία οικοτόπων, από θερμούς βράχους έως χλοώδη δάση.

λουλούδι παπαγάλου

Τελευταίος στη λίστα μας με φυτά που μοιάζουν με πτηνά είναι ο παπαγάλος φοίνικας ή το βάλσαμο παπαγάλου, βοτανικά γνωστό ως Impatiens psittacina. Μοιάζει με μικρό παπαγάλο, εξ ου και το όνομα. Αλλά όταν ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον Τζόζεφ Ντάλτον Χούκερ, περιγράφηκε ως ένα ιπτάμενο φυτό που μοιάζει με κακάου.

Ωστόσο, το λουλούδι παπαγάλου είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό λουλούδι. Αυτό το φυτό είναι εγγενές στην Ταϊλάνδη και σε μέρη της Ινδίας.

Διασκεδαστικό γεγονός: Οι φωτογραφίες των λουλουδιών παπαγάλων αρχικά θεωρήθηκε ότι δημιουργήθηκαν από υπολογιστή. Αλλά τώρα αυτό το φυτό αναγνωρίζεται ως πραγματικό. Μάλιστα, η Ταϊλάνδη το έχει ανακηρύξει προστατευόμενο ζώο.

Αυτό το φυτό είναι ένα από τα σπάνια ανθοφόρα φυτά που δεν μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους. Τα άνθη του παπαγάλου χρειάζονται πολύ ζεστές και υγρές συνθήκες ανάπτυξης. Πολλοί λάτρεις των φυτών πιστεύουν ότι ο καιρός είναι ο λόγος που τα φυτά δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους τα λουλούδια παπαγάλου δεν μπορούν να καλλιεργηθούν σε όλο τον κόσμο

Εκτός όμως από τον καιρό, υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι είναι προστατευόμενο είδος και απαγορεύεται η εξαγωγή του.

Παρόλο που μπορεί να βρείτε μερικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι πωλούν σπόρους, αυτοί οι σπόροι μπορεί στην πραγματικότητα να προέρχονται από διαφορετικά φυτά, όπως τα λουλούδια.

Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις για την επικονίαση. Κάποιοι λένε ότι είναι ένα μικρό πουλί. ή ένα μικρό ρόπαλο με μια γλώσσα αρκετά μακριά για να φτάσει στο λουλούδι Κάποιοι εικάζουν ότι ο επικονιαστής μπορεί να είναι μια μέλισσα ή μια μεγάλη σφήκα.

Αν και το λουλούδι του παπαγάλου είναι όμορφο Αλλά ολόκληρο το δέντρο δεν ήταν πολύ όμορφο. Αναπτύσσεται σε θάμνο με πλατιά, ακανόνιστα φύλλα. και μπορεί να φτάσει τα έξι πόδια σε ύψος.

Τα άνθη έχουν χοντρό μίσχο και τα φύλλα έχουν οδοντωτές άκρες. Το χρώμα των λουλουδιών κυμαίνεται συνήθως από ανοιχτό μοβ έως κόκκινο κόκκινο. Τα πλάγια σέπαλα έχουν ανοιχτό πράσινο και οβάλ σχήμα. ενώ ο κάτω κάλυκος σταδιακά Στενώστε σε κνήμη και βολβώδες.

Φυτά που μοιάζουν με πουλιά – τραπέζι

Μιλάμε για θέματα που σχετίζονται με τα πουλιά. Ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το σχετικό άρθρο σχετικά με τα καλύτερα σιντριβάνια μπάνιου πουλιών με ηλιακή ενέργεια.

Ένα ηλιακό σιντριβάνι μπάνιου πουλιών είναι τέλειο αν έχετε πουλιά όπως η αμερικανική καρδερίνα και η αμερικανική καρδερίνα που συχνάζουν στον κήπο σας.

Ιχνος. τοποθέτηση τροφοδοτικών πουλιών (όπως παρακάτω) στον κήπο σας σίγουρα θα προσελκύσει περισσότερα πουλιά!

Κρεμαστός μεταλλικός τροφοδότης πουλιών, 4 θυρών, τροφοδότες 2 συσκευασιών για εξωτερικούς χώρους, βαρέως τύπου μασώμενο και ανθεκτικό στη σκουριά μέταλλο, 15 ιντσών - Υπέροχο δώρο για μαμάδες και γιαγιάδες!

Τελευταία ενημέρωση στις 16-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API.

Σχολιάστε